Partners in de kijker

Partners in de kijker

Samen met onze partners willen we de hele logistieke sector een stevige duw in de rug geven! Ontdek er in deze blog meer over.

Met LogistiekLerenZonderGrenzen wilen we Belgische en Nederlandse logistieke studenten, docenten, professionals & werkzoekenden klaarstomen voor de nieuwe competenties, technologieën en trends van de toekomst. Daarom organiseren tal van webinars, virtual classrooms, college tours & student challenges. Deze zijn volledig gratis. Meer info of inschrijven kan je hier.

 

Maar dit doen we uiteraard niet alleen! Om dit ambitieuze project te realiseren, slaan heel wat partners de handen in elkaar. De hogescholen PXL (Hasselt) en Fontys (Venlo) staan aan het roer en werken nauw samen met ELC Limburg, UWV, VDAB, RTC Limburg, de Belgische en Nederlands provincie Limburg, KennisDC Logistiek, Voka – KvK Limburg en POM Limburg. Bovendien doet ook het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling, onder de noemer van Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, haar duit in het zakje. Net als beide Limburgse provincies.

 

En ook LOGOS mogen we zeker niet vergeten te vermelden.LOGOS zet – als vormingsfonds van het paritair comité voor de bedienden uit de internationale handel, het vervoer en de logistiek – in op een duurzame tewerkstelling van (toekomstige) werknemers. Het organiseert daarom o.a. opleidingen en helpt die van LogistiekLerenZonderGrenzen promoten onder haar doelgroepen

 

Kortom, samen willen we de hele logistieke sector een stevige duw in de rug geven!

 

Deel dit artikel